0 st
  • Tillägg:

    Hälsning:

Totalt:

Varukorgen är tom!

Sekretess & Cookies

Vi värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd

Cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats informeras om vad cookies används till på sidan och ges möjlighet att vägra sådan användning. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse, föra statistik och rikta viss marknadsföring.

Hur fungerar cookies?

Cookies är textfiler som lagras på din dator när du besöker en webbplats. De talar om vad du gör när du besöker webbplatsen. Filerna är små och alla webbläsare (t ex Firefox, Chrome, Safari och Internet Explorer) tillåter bara att en viss mängd cookies sparas i minnet. Cookies kan inte innehålla virus och är enkla att radera. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar. Det innebär dock att funktionalitet på webbplatsen begränsas.

Sekretess angående personuppgifter

När du genomför en transaktion på supekort.se genom vår e-handel, så anger du nödvändig personinformation såsom namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med din order och/eller ditt medlemskap, så godkänner du att vi lagrar och använder dina personuppgifter internt i enighet med svensk lag för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som konsument. Uppgifterna används för identifikation, administration och kommunikation, däribland unika kunderbjudanden och riktad marknadsföring. Uppgifterna kan även komma att användas för kundanalyser och statistikinsamling. Personuppgifter kan komma att registreras som kundnummer. Vi behandlar dina personuppgifter med högsta försiktighet och garanterar, i enlighet med personuppgiftslagen (PUL 1998:204), att dina personuppgifter endast används för internt bruk. Undantaget är tredjepartslösningar, som behöver viss information för att kunna fullfölja sina respektive åtaganden, däribland Klarna för betalning och Postnord för leverans.

Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få ta del av den information som vi har lagrat på din kundprofil. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort helt. Kontakta vår kundtjänst på kundservice@supekort.se om du önskar att vidta någon av ovanstående åtgärder. Som personuppgiftsansvarig står Supékort Sweden AB, organisationsnummer 556571-2865.

Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Klicka här för ytterligare information kring hur vi hanterar dina personuppgifter.

Nöjda kunder