Supékort anställer Robert Bogårdh som logistikchef

2008-03-01 - NORRKÖPING
Robert är nyexaminerad från Tekniska Högskolan i Jönköping och börjar på Supékort 1 mars.
Robert har tidigare arbetat som extra lagerpersonal på Supékort samtidigt som han studerat.

Robert kommer att planera och utveckla vår logistik och produktions-kapacitet och strategiska inköp för framtida expansion. Operativt driva och utveckla prognos, order, lager samt distributions-funktionen ur ett affärsdrivet perspektiv.

Robert är en välkommen förstärkning och kommer att vara en viktig del i företagets strävan att alltid ge våra kunder bästa möjliga service,
säger Bo-Wilhelm Horndahl, VD för Supékort.


Robert om Supékort.
Supékort är ett företag med framtidsvisioner och en bra och stabil affärsidé som lockar mig. För mig är det viktigt att arbeta i ett företag som kan erbjuda mig omväxlande arbetsuppgifter. I min roll som logistikchef får jag både arbeta med företagets avancerade logistiska lösningar till att lösa enklare problem vilket gör att varje dag på jobbet är varierande och spännande.

Jag tycker om när det finns en utmaning i arbetet och på Supékort får jag möjligheten utvecklas och lära mig nya saker. Varje medarbetare får utrymme för att uttrycka sina åsikter och idéer vilket gör att alla är lika viktiga inom företagets utveckling.

En annan viktig faktor är att det alltid har varit en positiv atmosfär och bra arbetskollegor under de år jag jobbat extra. Jag vill inte bara utvecklas i min yrkesroll utan även trivas och ha roligt på jobbet, därför kändes det som ett helt naturligt steg att börja på Supékort efter mina studier.


För kontakt med Robert
Mail: robert@supekort.se
Tel: 011-12 92 50


Köp gåvokort
Om Supekort Profile
Våra gåvokort
Övriga gåvokort
Tilläggstjänster
Kundservice