Supékort söker en ekonomiassistent

2008-09-11 - NORRKÖPING
Vi erbjuder dig en tjänst i ett kraftigt expanderande företag där du kommer att ha en nyckelroll. Du kommer att vara anställd i Supékort AB som äger Newport Collection AB och sköta ekonomin i båda bolagen.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som konomiassistent och som har goda kunskaper i ett eller flera ekonomisystem. Erfarenhet av arbete under eget ansvar är viktigt för tjänsten och vi söker dig som har lätt för att ta egna initiativ.Vi söker dig som är flexibel, stresstålig och som är van att hålla i många projekt samtidigt. Vi tror att du är administrativt lagd med ett gott sinne för struktur. Du uppskattar att arbeta i mindre företag då det ger dig ett större inflytande. Omsättningen för bolagen uppskattas till 45 miljoner under 2008.Vi erbjuder dig en tjänst i ett kraftigt expanderande företag där du kommer att ha en nyckelroll. Du kommer att vara anställd i Supékort AB som äger Newport Collection AB och sköta ekonomin i båda bolagen.

Dina arbetsuppgifter
- Fakturera
- Registrera inbetalningar
- Kontering
- Kundtjänst
- Reklamationer

Din kompetens
- Tidigare erfarenhet av ekonomiarbete
- God datorvana
- Goda kunskaper i Office-paketet
- God svenska och engelska i tal och skrift


Arbetstid/Varaktighet: Heltid, Provanställning tillämpas. Lön: Fast månadslön Arbetsplatsen belägen i kommun: Norrköping

Om Supékort Supékort är ett av Sveriges ledande gåvokortsföretag. Såväl lokala småföretag som några av Sveriges största koncerner använder våra gåvokort för att premiera sina kunder och anställda. Med våra gåvokort får mottagaren större valfrihet och kan välja bland ett brett urval av högkvalitativa produkter som beställs direkt av mottagaren från Supékort. Företaget har sitt säte i Norrköping med säljkontor i Tyskland och ca 600 återförsäljare spridda i länderna. Supékort uppskattas nå en omsättning om 25 miljoner kr år 2008. Om Newport Collection Newport Collection är ett svenskt företag som driver och utvecklar ett livsstilsvarumärke med tidlös och klassisk design, inspirerad av New England på USAs östkust. Bolaget designar, marknadsför och utvecklar livsstilsprodukter i form av hemtextilier och kläder positionerade i det högre kvalitetssegmentet. Newport Collection uppskattas nå en omsättning om 20 miljoner kronor år 2008. För de fem kommande åren räknar Newport Collection med en trettioprocentig tillväxt per år samt en Europeisk expansion.

Köp gåvokort
Om Supekort Profile
Våra gåvokort
Övriga gåvokort
Tilläggstjänster
Kundservice