Supékort & Newport Collection etablerar sig i Finland

2010-04-22 - NORRKÖPING
Under 2009 tecknades agentavtal för den Finska marknaden med Magnus Vaenerberg som närmast från tjänsten som VD på Sagaform.
Magnus Vaenerberg har startat upp agenturen för Newport och Supékort i Finland. Etableringen på den finska marknaden stärker båda varumärkena och ger en ökad konkurrenskraft genom en hög och internationell marknadsnärvaro. Magnus kommer närmast från tjänsten som VD på Sagaform som ingår i New Wave Group. Innan han började på Sagaform var han bland annat Nordenchef på Villeroy & Boch.
Med sin gedigna erfarenhet inom detalj- och profilbranschen är Magnus en stor tillgång för både för den finska och svenska marknaden, samt för företagets framtida expansion.

Magnus flyttade med sin familj under hösten 2009 tillbaka till Grankulla i Finland. Hans önskan om att driva ett eget bolag kunde förverkligas när han
träffade Bo-Wilhelm Horndahl, VD för Supékort och Newport Collection. Newport och Supékort var två bolag under kraftig tillväxt med starka koncept färdiga att appliceras på en internationell marknad.
Supékort kommer att bedrivas under namnet Connaisseur Card där produkterna i gåvokorten är anpassade till den finska marknaden. För våra svenska återförsäljare innebär det att vi även kan erbjuda gåvokort på finska till konkurrenskraftiga priser.

Newport Collection kommer likt den svenska marknaden bedriva verksamhet på profilmarknaden samt detaljhandeln.

För kontakt:
Oy Magentur Pl 51, 02701 Kauniainen
Tel: +358 (0)440 455 755
Webb: www.ccard.fi www.newport.fi
Mail: magnus@magentur.fi

Magnus Vaenerberg

Köp gåvokort
Om Supekort Profile
Våra gåvokort
Övriga gåvokort
Tilläggstjänster
Kundservice